(FOCsani) Pelerinaj Turcia: 09-13 Mai 2016

  null
  ARHIEPISCOPIA BUZĂULUI ȘI VRANCEI
  CENTRUL DE PELERINAJE SFINȚII ÎMPĂRAȚI
  CONSTANTIN ȘI ELENA

  WWW.old.pelerinajebzvn.ro
  TEL/FAX: 0338401594
  TEL. MOBIL: 0758 888 900
  ADRESA: STR. Leopoldina Bălănuță NR. 1, Focsani
  Mail: contact.focsani@old.pelerinajebzvn.ro

  PELERINAJ TURCIA
  (5 zile \ 4 nopți)
  PREȚ 215 EURO
  09 – 13 MAI 2016

  Ziua I: 09 Mai– Plecare din FOCSANI la ora 06:30 pe traseul București – Giurgiu – Ruse – Veliko Târnovo – Kapitan Andreevo – Kapikule – Edirne. Cazare în Istanbul, hotel 3*
  Ziua II: 10 Mai – Mic dejun. Se viziteazăCatedrala Sfânta Sofia, construită de Împăratul Iustinian în anul 537, Moscheea Albastră, locul fostului Hipodrom: Fântâna lui Wilhem II, Obeliscul Egiptean, Coloana cu șerpi. Topkapi – fostul palat al sultanilor și actualul Muzeu Național al Turciei, care adăpostește exponate unice: mâna dreaptă a Sfântului Ioan Botezătorul, sabia lui Ștefan cel Mare și Sfânt, toiagul lui David, Basilica Cisterna ( Palatul Scufundat). Cazare în Istanbul.
  Ziua III: 11 Mai – Mic dejun. Turul orașului bizantin cu vizitarea Patriarhiei Ecumenice, Biserica Vlaherne, Biserica Chora, Mănăstirea Izvorul Tămăduirii, Fortăreața Yedikule, zidurile vechiului oraș Constantinopol. Opțional- croazieră pe Bosfor (aprox. 10 Euro). Cazare în Istanbul
  Ziua IV: 12 Mai – Mic dejun. Timp liber pentru cumpărături în Bazar. Cazare în Istanbul.
  Ziua V: 13 Mai – Mic dejun. Se vizitează Moscheea Selimiye. Plecare spre țară cu oprire în Edirne. Sosire în functie de trafic și formalități vamale.
  SERVICII INCLUSE:
  – transport cu autocarul 3 stele (aer conditionat, tv, video);
  – 4 nopţi cazare hotel 3*(clasificare locală) în camere duble si triple
  – 5 mic dejun
  – însoţitor de grup preot/teolog;
  – ghid român vorbitor de limbă turcă
  SERVICII NEINCLUSE:
  – 15 euro / persoană – onorariu ghid;
  – Asigurare medicală;
  – Cină
  – Taxe și intrări la obiective (aprox. 70 Euro/ pers.)
  – Croazieră pe Bosfor (aprox.10 Euro/pers.)
  – Ghid turc la obiectivele turistice – aprox 3 euro de persoană
  ACTE NECESARE:
  – Paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară
  – Asigurare Medicală
  NOTĂ:
  Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
  * Minorii trebuie sa îndeplineasca următoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel puţin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinţi (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
  * Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
  * Categoria hotelurilor este cea oficială pentru Turcia.
  Persoana de contact: 0758 888 900 – BETERINGHE ADRIAN

Comments are closed.