Pelerinaj Mănăstirea Cernica – HRAM: 11 Aprilie 2016

  null
  ARHIEPISCOPIA BUZĂULUI ȘI VRANCEI
  CENTRUL DE PELERINAJE SFINȚII ÎMPĂRAȚI
  CONSTANTIN ȘI ELENA

  WWW.old.pelerinajebzvn.ro
  TEL/FAX: 0338401594
  TEL. MOBIL: 0732 320 169
  ADRESA: STR. OBOR, NR. 2, BUZĂU
  Mail: contact@old.pelerinajebzvn.ro

  PELERINAJ Mănăstirea Cernica (HRAM)
  (1 zi)
  PREȚ 80 LEI
  11 ARPILIE 2016

  Mănăstirea Cernica (Moaștele Sfântului Calinic – Episcopul Râmnicului)
  ZIUA I Plecare din BUZĂU la ora 6 dimineața, Luni 11 Aprilie, din fața Catedralei Arhiepiscopale din Buzău spre Municipiul București și vom vizita:Mănăstirea Pasărea, Mănăstirea Cernica– Participare la Sfânta Liturghie de hram, Catedrala Patriarhală (închinare la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou), Mănăstirea Radu Vodă (închinare la moaștele Sfântului Ierarh Nectarie de la Eghina),Catedrala Mitropolitană „Sfântul Spiridon-Nou”, Mănăstirea Antim , în drumul spre casă se vizitează Mănăstirea Ghighiu sosire Buzău în jurul orei 20.
  !Ținută decentă!
  Condiții înscriere – Copie buletin
  Persoana de contact: 0732 320 169 – BANU VALENTIN

3 Comments

 • PREDA EMILIA says:

  Mulțumim și felicitări pentru organizare, condițiile confortabile de transport și mai ales pentru cei care ne-au asistat, în special Preotul Nicolae de la Capela spitalului Rm -Sărat, care ne-a încântat pe tot traseul cu învățături duhovnicești folositoare ce ne-au mângâiat sufletul. Mulțumim de asemenea și pentru surpriza minunată, de a vizita și Mânăstirea SNAGOV, deși nu era în program. DUMNEZEU să vă binecuvinteze,
  cu deosebită considerație, Emilia Preda, pelerin fericit!
  Doamne ajută!

 • Georgiana says:

  A fost foarte frumos chiar daca a plouat toata ziua, noi ne-am atins toate obiectivele propuse pentru aceasta calatorie spirituala. Am fost un grup unit si disciplinat.Multumim pentru tot si insotitorilor nostri; pr.Nicolae, domnului Adrian si organizatorilor si bineinteles I.P.S. Ciprian.

 • Emilia Preda says:

  Multumim mult pentru clipele frumoase petrecute impreuna in acest pelerinaj. Sf Calinic din Imparatia lui Dumneze ne-a insotit si bucurat, iar insotitorii pamantesti, cu dragoste daruiti de Dumnezeu prin grija IPS CIPRIAN, ghidul Adrian si in special Parintele Nicolae de la Capela spitalului Rm Sarat, care ne-au ocrotit, rabdat, povatuit, luminat si incantat cu informatiile/invataturile lor. Slava Tie Dumnezeule!