(FOCȘANI) PELERINAJ ISRAEL: 22-25 IUNIE 2017

  null
  ARHIEPISCOPIA BUZĂULUI ȘI VRANCEI
  CENTRUL DE PELERINAJE SFINȚII ÎMPĂRAȚI
  CONSTANTIN ȘI ELENA

  WWW.old.pelerinajebzvn.ro
  TEL/FAX: 0338 401 594
  TEL. MOBIL: 0758 888 900
  ADRESA: STR. Leopoldina Bălănuță, Nr. 1, Focșani
  Mail: contact.focșani@old.pelerinajebzvn.ro

  PELERINAJ ȚARA SFÂNTĂ
  (4 zile \ 3 nopți)
  PREȚ 480 EURO
  22-25 IUNIE 2017

  ZIUA I Întâlnire pe Aeroportul „Henri Coandă” din București la ora 08:00, decolare – cursa LY-574, ora 10:55, sosire pe Aeroportul Ben Gurion, lăngă Tel Aviv-ora 13:30. Ne îndreptăm spre Ein Karem-patria Sfântului Ioan Botezătorul, vizitarea bisericii și a criptei în care s-a născut “cel mai mare om născut dintr-o femeie”, fântâna Fecioarei Maria. Tur panoramic în jurul porților Cetății Sfinte, Ierusalim. Cazare și cină Hotel 4* în Betleheem.
  ZIUA II Mic dejun. Începem pelerinajul urcând pe Muntele Maslinilor, vizitarea Mănăstirii Eleon, a bisericii Pater Noster (Tatăl nostru), a Bisericii Dominus Flavit (Domnul a plâns), Biserica Națiunilor (Agoniei), Grădina Getsimani cu Biserica Mormântului Maicii Domnului și Peștera Getsimani. Vom intra în cetate prin Poarta Sfântului Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei în care a locuit Maria în Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 “Stații” în care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, Piatra ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cazare și cină Hotel 4* în Betleheem.
  ZIUA III Mic dejun. Continuarea călătoriei în deșert cu minibuse arabe până la Mănăstirea Sfântului Sava și a Sfântului Teodosie plus grota magilor unde se află mormintele Sfinților Teodosie, Sfânta Sofia mama Sfântului Sava, Sfânta Evloghia mama Sfântului Teodosie și Sfânta Teodora mama Sfinților Cosma și Damian, apoi vizitare Biserica Păstorilor – Bisericii Nativitatii și a criptei unde s-a nascut Domnul. Biserica catolică Sfânta Ecaterina. Grota Laptelui. Vizită pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului și Foișorul –Cina cea de taină, Mormântul marelui Rege David. Vizită la Zidul Plângerii. Cazare și cină Hotel 4* în Betleheem.
  Opțional participare la Sfânta Liturghie de la miezul nopții la Sfântul Mormânt.
  ZIUA IV Mic dejun. Deplasare către Ierihon, vom vizita Mănăstirea Sfântul Gheorghe de la Hozava, unde ne vom închina la moaștele Sfântului Ioan Iacob românul de la Neamț -Intrare în orașul Ierihon-cel mai vechi oraș din lume: vizită la biserica greco-ortodoxă unde vom vedea Dudul lui Zacheu și Așezământul românesc de la Ierihon-Coborâm la Marea Moarta, -400m cea mai joasă mare de pe glob și vom ajunge la-Qumran-(vechiul Centru al Esenienilor) la Marea Moartă, scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetic (opțional în funcție de timp).
  Ne îndreptăm spre Aeroportul Ben Gurion pentru decolare spre București la ora 21:30, aterizare ora 00:20 (cursa EL-AL-LY-571), încărcați de emoții și mulțumiri că ați vizitat Țara Sfântă, și ați mers pe “Pe urmele Mântuitorului”.
  PREŢUL INCLUDE:
  • Bilete de avion Bucureşti – Tel-Aviv şi Tel-Aviv – Bucureşti;
  • Taxe de aeroport;
  • Asistenţă în aeroport la sosire şi plecare;
  • Primire şi transfer de la şi la aeroport la sosire şi plecare în Israel;
  • 3 nopţi cazare la hoteluri de 4* în Bethlehem (3 nopţi) – categoria hotelurilor este cea oficială pentru Israel şi Palestina; (mic dejun şi cină – bufet suedez);
  • Taxă de intrare la obiectivele religioase şi turistice din program (Ghetzimani, Capernaum, Ierihon, Betlehem şi taxi pentru Muntele Tabor);
  • Autocar 3* pentru transport în Israel pe toată durata programului;
  • Ghid evreu de naţionalitate română în Israel;
  • Preot/teolog însoţitor grup;
  PRETUL NU INCLUDE:
  • Tips pentru ghid, șofer, personal hotelier – (35 euro) care se plăteşte reprezentantului agenţiei
  • Asigurarea de calatorie
  • Opțional participare la Sfânta Liturghie de la miezul nopții la Sfântul Mormânt
  ACTE NECESARE:
  • Paşaport valabil încă 6 luni de la data plecării
  NOTĂ:
  • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
  • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
  • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
  • Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
  • Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite).
  • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însotitorul de grup.
  • Pentru anumite facilităti din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitați receptionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
  • Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.
  • Agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure.
  • Așezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, cu 24/h înainte de plecarea în pelerinaj.
  ATENŢIE – VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar dacă este electronic).
  Persoana de contact: 0758 888 900BETERINGHE ADRIAN

Comments are closed.