PELERINAJ ISRAEL: 10-15 MAI 2017

  null
  ARHIEPISCOPIA BUZĂULUI ȘI VRANCEI
  CENTRUL DE PELERINAJE SFINȚII ÎMPĂRAȚI
  CONSTANTIN ȘI ELENA

  WWW.old.pelerinajebzvn.ro
  TEL/FAX: 0338401594
  TEL. MOBIL: 0732320169
  ADRESA: STR. OBOR NR. 2, BUZAU
  Mail: contact@old.pelerinajebzvn.ro

  PELERINAJ ȚARA SFÂNTĂ
  (6 zile \ 5 nopți)
  PREȚ 620 EURO
  10-15 MAI 2017

  Ziua 1a. Întâlnire aeroport București la ora 08:00, decolare- cursa LY-574, ora 11:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion, lăngă Tel Aviv-ora 13:35. Ne deplasăm spre Ein Karem-patria Sfântului Ioan Botezătorul, vizitarea bisericii și a criptei în care s-a născut “cel mai mare om născut dintr-o femeie”, fântâna Fecioarei Maria. Tur panoramic în jurul porților Cetății Sfinte, Ierusalim. Cazare și cină Hotel în Betleheem.
  Ziua 2a. Mic dejun. Continuarea călătoriei în deșert cu minibuse arabe până la Mănăstirea Sfântului Sava și a Sfântului Teodosie plus grota magilor unde se află mormintele Sfinților Teodosie, Sfânta Sofia mama Sfântului Sava, Sfânta Evloghia mama Sfântului Teodosie și Sfânta Teodora mama Sfinților Cosma și Damian, apoi vizitare Biserica Păstorilor – Bisericii Nativitatii și a criptei unde s-a nascut Domnul. Biserica catolică Sfânta Ecaterina. Grota Laptelui. Vizită pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului și Foișorul –Cina cea de taină, Mormântul marelui Rege David. Vizită la Zidul Plângerii. Cazare și cină Hotel Betleheem.
  Ziua 3a. Mic dejun. Începem pelerinajul urcând pe Muntele Maslinilor, vizitarea Mănăstirii Eleon, a bisericii Pater Noster (Tatăl nostru), a Bisericii Dominus Flavit (Domnul a plâns), Biserica Națiunilor (Agoniei), Grădina Getsimani cu Biserica Mormântului Maicii Domnului și Peștera Getsimani. Vom intra în cetate prin Poarta Sfântului Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei în care a locuit Maria în Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 “Stații” în care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, Piatra ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cazare și cină Hotel în Betleheem.
  Ziua 4a. Mic dejun. Deplasare catre Ierihon, vom vizita Manstirea Sfantul Gheorghe de la Hozeva, unde ne vom inchina la moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul de la Neamt – Intrare în orașul Ierihon-cel mai vechi oraș din lume: vizită la biserica greco-ortodoxă unde vom vedea Dudul lui Zacheu și Așezământul românesc de la Ierihon-Coborâm la Marea Moarta, -400m., cea mai joasă mare de pe glob și vom ajunge la-Qumran-(vechiul Centru al Esenienilor) la Marea Moartă, scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetice. Cazare și cină Hotel în Betleheem.
  Ziua 5a. Mic dejun. Deplasare spre Nord, spre Galileea urcând pe Valea Iordanului. Deplasare la Cana, vizită la biserica ortodoxă aflată pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei în vin-Nazaret. Vizitarea Bisericii ortodoxe cu hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril unde se află izvorul Mariei – biserică pictată de Frații Moroșanu în anul 1977. Vizitarea Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul mijlociu. Opțional în funcție de timp, plimbare cu o copie a “bărcii lui Isus” pe apele Mării Galileea, sau vizită la Capris-fabrica de aur și diamante. Cină și cazare în Nazareth.
  Ziua 6a. Mic dejun. Ora 7:30 – Ne îndreptăm spre Muntele Tabor – vizitarea bisericii ortodoxe aflată pe locul Schimbării la Față. Vizită la Capernaum – Cetatea Domnului si Tabha unde Mântuitorul a săvârșit minunea înmulțirii celor 5 pâini și 2 pești. Muntele Fericirilor cu vizitarea bisericii. Ne îndreptăm spre Aeroportul Ben Gurion pentru decolare spre București la ora 18:10, aterizare ora 21:00 (cursa EL-AL-LY-571), încărcați de emoții și multumiri că ați vizitat Țara Sfântă, și ați mers pe “Pe urmele lui Iisus”.
  Preţul include:
  • Bilete de avion Bucureşti – Tel-Aviv şi Tel-Aviv – Bucureşti;
  • Taxe de aeroport;
  • Asistenţă în aeroport la sosire şi plecare;
  • Primire şi transfer de la şi la aeroport la sosire şi plecare în Israel;
  • 5 nopţi cazare la hoteluri în Nazareth (1 noapte), Bethlehem (4 nopţi) – categoria hotelurilor este cea oficială pentru Israel şi Palestina; (mic dejun şi cină – bufet suedez);
  • Taxă de intrare la obiectivele religioase şi turistice din program (Ghetzimani, Capernaum, Ierihon, Betlehem şi taxi pentru Muntele Tabor);
  • Autocar 3* pentru transport în Israel pe toată durata programului;
  • Ghid evreu de naţionalitate română în Israel;
  • Preot/teolog însoţitor grup;
  Pretul nu include:
  • Tips pentru ghid, șofer, personal hotelier – (35 euro) care se plăteşte reprezentantului agenţiei
  • Asigurarea de calatorie
  • Opțional croazieră pe Marea Galileei preț 10 euro
  Acte necesare:
  • Paşaport valabil încă 6 luni de la data plecării
  NOTĂ:
  • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
  • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
  • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
  • Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
  • Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite).
  • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însotitorul de grup.
  • Pentru anumite facilităti din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitați receptionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
  • Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.
  • Agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure.
  • Așezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, cu 24/h înainte de plecarea în pelerinaj.
  • ATENŢIE – VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar dacă este electronic).
  Persoana de contact: 0732 320 169 – BANU VALENTIN

Comments are closed.